William Smulders en Lieke Grey. (foto: pr)
William Smulders en Lieke Grey. (foto: pr) Foto: PR

William Smulders en Lieke Grey bij Onder de Toren Live

Algemeen

ELST – Vorige maand was John NotLennon de topattractie bij Onder de Toren Live. Op vrijdag 17 maart vormt het duo William Smulders en Lieke Grey vanaf 20:00 uur de ‘eyecatcher’ van het muziekevenement in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst.

Voordat het tweetal aan de beurt is, opent countryzanger Wilfred de muziekavond. Met zijn warme stem gaat Wilfred even terug in de tijd met zijn repertoire.

Daarna staan William Smulders en Lieke Grey garant voor een onvergetelijke avond met virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zangpartijen en tussen de nummers door vertelt het duo enkele anekdotes. William Smulders heeft jarenlange ervaring en flink wat hoogtepunten bereikt. 

De partner van William, Lieke Grey, groeide op in de wereld van muziek en entertainment. Toen Lieke 15 was, werd ze ontdekt en sindsdien treedt ze op in wisselende settingen. 

De muzikale avond wordt afgesloten met de band Lowkey. Deze formatie werd onlangs uitgeroepen tot de beste band van het Betuwse open podium en nu staat het gezelschap op vrijdag 17 maart op de bühne van Onder de Toren Live.

Gratis

,,Het wordt weer een mooie avond en er is op muzikaal gebied weer voor elk wat wils te genieten”, laat medeorganisator Tom Kreijne weten. ,,Iedereen is welkom, want zoals gewoonlijk is deze avond helemaal gratis toegankelijk”, aldus Kreijne.
Solisten, duo’s of bands die willen aanmelden voor een optreden bij Onder de Toren Live, kunnen dat doen via: 06-33028250. Zalencentrum Onder de Toren beschikt over een eigen parkeergelegenheid.