BC Zetten houdt

buurtbadmintontoernooi

ZETTEN - Ooit al eens willen badmintonnen? Dan geeft BC Zetten daarvoor de ideale gelegenheid op het eerste buurtbadmintontoernooi op vrijdag 14 april in De Wanmolen.

Inschrijven kan in teams van minimaal 4 en maximaal 7 spelers. Een leuk en sportief evenement voor iedereen vanaf 14 jaar en ouder. Het toernooi is bedoeld voor beginnende spelers, maar versla jij elk jaar iedereen op de camping, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om je krachten te komen meten. 

Er is een aantal rackets aanwezig. Je dient zelf te zorgen voor geschikt schoeisel, dat geen strepen achterlaat op de vloer. Het toernooi start om 20.00 uur (inloop en inspelen vanaf 19.30 uur) en duurt tot 22.00 uur.
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 31 maart een mail naar  info@bczetten.nl en je krijgt informatie en een aanmeldingsformulier toegestuurd. Stuur vooral ook een mail als je nog geen team hebt maar wel mee wilt doen.

In de weken voor het toernooi is er voor iedereen –om alvast warm te lopen-   ook de gelegenheid om te oefenen op zowel de maandag- als vrijdagavond. Meld dat vooraf via mail, zodat een deskundige begeleider van de club er is om jou of je groep te trainen. Wie de smaak te pakken heeft kan, na een maand gratis spelen, lid worden of gebruik maken van een 10-rittenkaart. Info: www.bczetten.nl