Oproep: help mee bij de klim naar dit belangrijke doel

In drie maanden 1.860 keer een tientje
voor KWF-kankeronderzoek

ARNHEM/ELST - Voor elke meter van de 1.860 meter hoge Franse berg Alpe d’Huez een tientje ophalen voor de bestrijding van kanker – dat is het doel van wielrenners Roland Zollinger en Robert-Jan Bax. 

De Arnhemmers starten daarom vanaf woensdag 1 maart een grote inzamelingsactie en willen in drie maanden 18.600 euro ophalen voor het belangrijke doel Alpe d’HuZes/KWF-fonds, waarvoor ze op 1 juni de fameuze berg gaan beklimmen tijdens het sportieve evenement Alpe d’HuZes.

Help mee! 
Iedereen kent wel iemand

Roland: "Iedereen kent wel iemand met deze vreselijke ziekte. Iedereen komt direct of indirect een keer in aanraking met de zenuwslopende onzekerheid en spanning - én tegelijkertijd met: of de verlossende vreugde als er goed nieuws is, of het immense verdriet als het bericht van geen perspectief volgt. Hoe meer mensen we hiervoor kunnen behoeden of voor wie we het meer draaglijk
 kunnen maken, is grote winst en ongelofelijk helpend.”

Daarom vult Robert-Jan aan met de oproep: "Help ons alstublieft bij de klim naar dit belangrijke doel. Wie geeft helpt enorm - dat kan met aandacht en er te zijn voor wie het moeilijk heeft, dat kan door bijvoorbeeld stamceldonor te worden waartoe PSV-woordvoerder Thijs Slegers opriep, maar het kan ook door een klein bedrag te geven aan dit belangrijke doel: wetenschappelijk onderzoek en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.”

Doneer en help mee 
naar hoogtemeter 1.860

Wil jij Roland en Robert-Jan helpen met de klim naar 18.600 euro voor de bestrijding van kanker? Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl en vul “Club15” in bij de zoekfunctie boven in het scherm. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere tientjes te doneren en daarnaast zijn Roland en Robert-Jan nog op zoek naar bedrijven die de klim naar deze bijdrage aan KWF willen helpen versnellen. Wilt u in contact komen, dan kan dat via robertjanbax@hotmail.com. Elke opgehaalde euro voor het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Volg de voorbereiding

Roland en Robert-Jan en hun inzamelingsactie en weg naar 1 juni is te volgen via facebook: facebook.com/roland.zollinger.5 en facebook.com/robertjan.bax.3. Op de facebookpagina’s staat ook een QR-code waarmee u eenvoudig geld kunt doneren.