Afbeelding
Foto:

Martijn Reulink ontwerp-
en tekenburo

GENDT - Het buro verzorgt ontwerp- en tekenwerk voor al uw bouwwensen, of dit nu een dakkapel, aanbouw of wellicht nieuwbouwwoning betreft. Qua architectuur geeft het buro de voorkeur aan eigentijdse vormgeving, echter wordt bij ieder project bekeken wat het beste bij uw project en wensen past. 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt het wensenpakket besproken, waarin vaak al een eerste opzet gemaakt kan worden. Tevens wordt bekeken of de wensen vergunningplichtig of vergunningvrij te realiseren zijn; mocht een vergunning nodig zijn wordt tevens een beeld geschetst hoe dit traject er dan uit komt te zien. 

Op basis van dit gesprek wordt vervolgens een offerte opgesteld, met daarin opgenomen de werkzaamheden die voor uw project van toepassing zijn. Bij opdracht wordt een voorlopig ontwerp opgezet en gepresenteerd, vanuit dit gesprek worden eventuele aanpassingen verwerkt om gezamenlijk tot een definitief ontwerp te komen. 
Om u verder te ontzorgen tijdens het traject is het tevens mogelijk om de verdere bouwkundige uitwerking en het contact met adviseurs als gemeente, constructeur en aannemer te verzorgen. Ook tijdens de uitvoering van het project is overleg en begeleiding natuurlijk mogelijk. 

Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd of wij hier wat voor u in kunnen betekenen? Neem dan contact op en kijk eens op onze website en socials! www.mr-ontwerpentekenburo.nl | tel.: 06 - 83 42 76 16.