Burgemeester Hoytink-Roubos

op Internationale Vrouwendag

ELST - Het thema van de Internationale Vrouwendag dit jaar is:  Onbeperkt leefbaar. Internationale Vrouwendag staat elk jaar op de achtste dag van maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen, overal ter wereld. 

Deze dag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en vrouwenkiesrecht. In Nederland werd de eerste Vrouwendag gevierd in 1912. 

Op de speciale avond in Elst is de burgemeester van Overbetuwe, mevrouw Patricia Hoytink-Roubos te gast. Zij vertelt over haar rol als burgemeester en als vrouw in deze samenleving. Het belooft een mooie en interessante avond te worden. Een mooie kans om kennis te maken met Vrouwen van Nu en met onze burgemeester.

De avond wordt gehouden in zalencentrum Onder de Toren, Sint-Maartenstraat 34 in Elst. Aanvang 20.00 uur. Toegang voor leden gratis. In het kader van Internationale Vrouwendag is de toegangsrijs voor gasten 2,50 euro (exclusief consumpties)

Meer informatie over Vrouwen van Nu staat op vrouwenvannu.nl/elst-eo.