(foto: Fineke Teraa)
(foto: Fineke Teraa) Foto: Fineke Teraa

Toneelgroep Hemmen speelt twee eenakters

HEMMEN - Dit jaar speelt Toneelgroep Hemmen de eenakters Zorg van Liesbeth Rodenburg en Van drie oude mannetjes die niet dood wilden van Suzanne van Lohuizen. 

Zorg: Deze korte eenakter speelt zich af in de kamer van mevrouw Van Beek. Zij woont in een verzorgingshuis en wordt fijn in haar rolstoel geïnstalleerd door een aardige vrijwilliger. Het is middag en zij krijgt bezoek. Veel bezoek. Het wordt een gezellige boel en iedereen heeft het naar zijn zin. Of nou ja …. iedereen???

Van drie oude mannetjes die niet dood wilden: Drie oude mannetjes wonen al heel lang samen in een klein huis. Hun levens zijn op elkaar afgestemd en hun dagen verlopen volgens een vast patroon. Tot ze op een ochtend een anonieme brief krijgen die alles in de war schopt. Maar wie heeft die brief gestuurd? En klopt het wel wat er staat? De laatste dag? Niks aan te doen? Ze verzetten zich, ze zijn bang, ze fantaseren er op los, kijken de andere kant op en dan… gaat het toch anders dan ze dachten.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar een van de voorstellingen en neem gerust je kinderen mee!

Regie: Nelleke Koetsier. Data: do 30, vrij 31 maart, za 1 (matinee en avondvoorstelling), zo 2 (matinee) april. Aanvang: matinee 14.30 uur, avondvoorstelling 20.30 uur. Plaats: Dorpshuis De Oude School, Kerkplein 4, Hemmen. Entree: 12,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveren: vanaf 15 februari via www.toneelgroephemmen.nl.