Repetitie muziekgezelschap Sint-Willibrordus.
Repetitie muziekgezelschap Sint-Willibrordus. Foto: M.A. van Workum

Inlooprepetitie Sint-Willibrordus

Algemeen

HERVELD - Op maandag 6 maart kan iedereen bij de repetitie van het muziekgezelschap van muziekvereniging Sint-Willibrordus binnenlopen. Speel je een instrument of heb je weleens een instrument bespeeld en ben je nieuwsgierig naar het samenspelen in een orkest? Kom dan gewoon vrijblijvend kijken, breng eventueel je instrument mee en kijk, luister of speel mee!

Het muziekgezelschap bestaat uit blazers en een slagwerker in de leeftijd van 12 tot 60+: van bugel en trompet tot saxofoon, trompet en trombone! Ook als je een ander instrument bespeelt, zoals gitaar of keyboard, ben je van harte welkom. “We spelen zeer verschillende soorten muziek, waarbij de partijen op niveau kunnen worden aangepast. Kom dus gerust binnenlopen om te kijken of ons ensemble wellicht ook iets voor jou is. Ook als je in een ver verleden een instrument hebt bespeeld en deze leuke hobby weer op wil pakken, kun je bij ons terecht: we bieden iedereen zes gratis opfrislessen aan om te kijken of het weer gaat lukken.”

De inlooprepetitie is op maandagavond van 19.45-21.00 uur in De Hoendrik te Herveld. “Wij repeteren op het podium van de grote zaal, die je kunt bereiken via de zij-ingang. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar voor meer informatie kun je mailen naar: willibrordus.ha@gmail.com.”

Voor het komende seizoen, vanaf augustus, is de vereniging op zoek naar een nieuwe dirigent/docent. “Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben om bij deze zeer diverse vereniging les te geven in koperinstrumenten en saxofoons, en zowel het leerlingenorkest als het muziekgezelschap te dirigeren, dan zien we ook graag een mailtje tegenmoet.”