Inloopavond Landschapsplan De Danenberg

Algemeen

SLIJK-EWIJK - Landschapsplan De Danenberg bestaat uit verschillende projecten. Voor de locaties ‘De Boerderij’ en ‘Nieuwedijk’ is KondorWessels Projecten de initiatiefnemer. Deze twee deelgebieden worden heringericht met woningen en veel groen. Met direct omwonenden is een aantal informatiebijeenkomsten geweest over de planontwikkeling van deze twee deelgebieden en de inrichting van het landschapsplan. 

De afgelopen tijd is er door de ontwikkelaar, stedenbouwkundige, landschapsarchitect en gemeente gewerkt aan het plan voor deze twee deelgebieden en komt de uitvoering dichterbij. Voor de uitvoering start, is er een bestemmingsplanwijziging nodig. Binnenkort ligt hiervoor het ontwerpbestemmingsplan ter inzage. 

Maar voor het zover is, kunt u tijdens een inloopavond kennismaken met de plannen voor ‘De Boerderij’ en ‘Nieuwedijk’ en de inrichting van het landschapsplan. Vertegenwoordigers van de gemeente, KondorWessels Projecten, Bureau Maris en Pouderoyen Tonnaer zijn op deze avond aanwezig voor eventuele toelichting op de gepresenteerde plannen en het beantwoorden van uw mogelijke vragen.

Deze inloopavond wordt gehouden op woensdag 8 maart. Vanaf 19.00 uur is men van harte welkom bij Mr. James Foods & Drinks. Locatie: Mr. James Food & Drinks (Dorpsstraat 15, Slijk-Ewijk) 

Vervolg

Het streven is om het ontwerpbestemmingsplan voor deze zomer ter inzage te leggen. De exacte datum wordt door de gemeente bekend gemaakt. Vanaf het moment dat het plan ter inzage ligt, kunt u reageren op het plan door het indienen van een zienswijze. Voor meer informatie hierover terecht bij de gemeente.