Afbeelding
Foto: Annelou Teunissen

Creatieve cursus: Twee, drie, vier, vijf, zes!

Algemeen

ELST - Wil je lekker creatief bezig zijn op de zaterdagmorgen? En dan met verschillende materialen werken? Je hoofd na een werkweek leeg maken? Dat kan vanaf 11 maart bij het Creatief Collectief Elst.

Benieuwd wat de cursusnaam betekent? Je krijgt van twee docenten les, een les duurt drie uur, je maakt vier werkstukken, je leert vijf technieken en je werkt er zes lessen aan!

Docent Joke van Hoeven leert je mooie, fragiele kleibloemen maken en deze beschilderen. Daarnaast leer je bij haar een aquarel maken op briefkaartformaat. Beide gebruik je bij het maken van een kijkkastje, wat je naar eigen inzicht en met veel fantasie kunt inrichten. Wil je een bosje kleibloemen en een aquarel op een briefkaart maken, dan kan dat ook. Bij Annelou Teunissen maak je een mozaïek op een kaasplankje en een werkstukje met knopen. Daarnaast krijg je bij haar een kennismaking met geborduurde collages op briefkaartformaat.

Uiteindelijk ga je met vier werkstukken naar huis en veel leuke kennis rijker! Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.creatiefcollectiefelst.nl.