Potgrondactie in Heteren. (foto: J. Schneider)
Potgrondactie in Heteren. (foto: J. Schneider) Foto: J. Schneider

Potgrondactie door

De Vloedschuur in Heteren

HETEREN - Na twee coronajaren is het weer mogelijk om zakken potgrond en gedroogde koemestkorrels op 18 maart bij een ieder aan huis te laten bezorgen! Dit keer is er geen huis-aan-huisverkoop zoals men van ons gewend was, maar dit jaar leveren we uitsluitend op bestelling.

De prijzen voor potgrond zijn: per zak van 40 liter 6.50, (4 zakken voor 22,-). De prijzen voor gedroogde koemestkorrels: per zak van 5 kilo 11,00,  (2 zakken voor 20,00).

"U kunt via onze website uw bestelling aan ons doorgeven www.vloedschuurgemeente.nl Daar kunt u bij het blok ‘Acties’ het bestelformulier en verdere informatie vinden. Tevens vindt u hier alles over de betaalmogelijkheden. We vragen u dan ook om vooraf te betalen en het is van groot belang dat u dat vóór 11 maart doet. Lukt het bestellen niet via de website dan kunt u ook bellen en wordt het netjes op die manier geregeld: telefoonnummers 06-12206532 of 026-3793204."  

Op zaterdag 18 maart bezorgen de vrijwilligers van de Vloedschuur uw bestelling, zij zullen niet bij u aanbellen. U hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven en de bestelling wordt op een direct toegankelijke plaats bij uw woning neergezet. Er wordt uitsluitend in de dorpen Heteren, Homoet, Randwijk, Driel en Indoornik bezorgd.

De opbrengst van deze actie komt voor de helft ten goede aan Giro 555 'Geef voor de aardbeving in Turkije en Syrië'. De andere helft gaat naar diverse permanente eigen projecten van de Diaconie van de Vloedschuurgemeente voor mensen ver weg en dichtbij. En naar de instandhouding van de Vloedschuur.

Dit jaar wordt onze potgrondactie mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum De Oude Tol in Wageningen. Zij leveren eersteklas producten van Pokon en door gunstige inkoopcondities kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden en rekenen wij op een mooie opbrengst voor onze doelen. Bestellen is vanaf nu mogelijk.