Michelle van Dusseldorp. (foto: Groundwork)
Michelle van Dusseldorp. (foto: Groundwork) Foto: Groundwork

Vrouwendag in Zetten

ZETTEN - Op zaterdag 11 maart verzorgt Stichting Hart voor Vrouwen weer de jaarlijkse interkerkelijke vrouwendag. Opnieuw in het HPC in Zetten vanaf 9.30 uur. Een dag waarop je andere vrouwen kunt ontmoeten, heerlijk kunt zingen met Praiseband ReCall en je geestelijk kunt opladen.

Michelle van Dusseldorp gaat ’s morgens spreken over het thema 'Jezus en ik'. Michelle is psychologe en heeft een passie voor mensen; ze wil mensen graag in balans zien komen en geheeld worden. Als geen ander weet zij het christelijke geloof te verbinden met inzichten vanuit de psychologie.

 ‘s Middags verzorgt Michelle een verdiepingssessie op het thema. Wil je op een andere manier de ochtend verwerken of lekker bezig zijn, dan kan je kiezen uit meerdere workshops: Creatief bezig zijn met handlettering; een herinnerings-mobiel maken; je eigen psalm schrijven of aan de hand van een programma een wandeling maken in het mooie Hemmen. 

Ook is er een goede doelen markt en een boekentafel. Deelname aan de dag is gratis. Een gift voor de onkosten is welkom. Voor de creatieve workshops wordt wel een bijdrage gevraagd. 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website www.hartvoorvrouwen.com. Het Vrouwendag team heet een ieder op 11 maart graag van harte welkom.