Seniorweb. (foto: Tjitske Sluis)
Seniorweb. (foto: Tjitske Sluis) Foto: Foto Tjitske Sluis

Inloopmiddag/informatiemiddag van Forte Fit voor Senioren

Algemeen

ELST - Op woensdag 1 maart houdt Forte Fit voor senioren een inloop-informatie-vraagmiddag. Hebt u een computervraag of wilt u meer weten over de smartphone, tablet of computer? 

“Onze geduldige en deskundige docenten staan voor u klaar en helpen u graag bij al uw vragen. Bijvoorbeeld over Windows 11 of Apple iOS, en het gebruik van app’s op de computer, tablet of smartphone. Ook geven zij vrijblijvend informatie over het aanbod van de basiscursussen voor deze apparaten en de nieuwe cursussen en workshops dit voorjaar en er is gelegenheid tot inschrijven.”

In maart start Forte Fit weer met computer-, tablet- of smartphonecursussen voor senioren. Zoals het inrichten en ordenen van de computer, foto’s overzetten van smartphone naar de computer, een digitaal fotoboek maken of gegevens (bijvoorbeeld van je energieverbruik) in overzichtelijke tabellen vastleggen en nog veel meer… Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben.

Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen zoals werken met de programma’s Excel (spreadsheet) en Gimp (fotobewerking). 

Praktische informatie

De inloop-informatie-vraagmiddag vindt plaats op woensdag 1 maart 2023 tussen 13.30 en 16.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum ‘De Wieken’ in Elst (Prinses Irenestraat 49). Aanmelden vooraf is niet nodig.
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt, tel 06-44606844 of mailen naar computer.fortefit@fortewelzijn.nl.