Afbeelding

Maak kennis met ondernemersvereniging Veron tijdens een interessante lezing van Annemarie van Gaal.

Algemeen

Met bijna 120 leden is Veron dé ondernemersvereniging in de gemeente Lingewaard. Jaarlijks worden er 10 bijeenkomsten georganiseerd voor de leden in en rond onze gemeente. De activiteitencommissie probeert zo veel mogelijk verschillende events te organiseren. Van een nieuwsjaarlunch, padelclinic en borrels tot aan bedrijfsbezoeken in de regio. Veron is er voor ondernemers in onze gemeente. Op donderdagavond 25 mei (aanvang 19.30 uur) komt Annemarie van Gaal (ondernemer, investeerder) naar de Theaterkerk in Bemmel voor een interessante lezing. Om alle ondernemers in de regio kennis te laten maken met Veron is iedereen van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Ongeacht of je lid bent bij Veron. Lijkt het jou interessant om eens vrijblijvend kennis te maken? Meld je aan bij secretariaat@veron.nu o.v.v. je naam, bedrijf en KvK. Wij ontmoeten je graag en willen je laten genieten van deze mooie avond. 

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf en verhuisde ze terug naar Nederland waar ze sindsdien een aantal andere bedrijven heeft opgezet en geleid. 

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogrammas als Dragons Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Daarnaast schrijft Annemarie wekelijks een opiniecolumn in De Telegraaf en columns voor de Margriet.