Vrijwilligers De Onvergetelijke Kookclub Elst. (eigen foto)
Vrijwilligers De Onvergetelijke Kookclub Elst. (eigen foto) Foto: Eigen bestand

De Onvergetelijke Kookclub Voorjaarslunch

ELST - Op woensdag 8 maart verzorgt De Onvergetelijke Kookclub een voorjaarslunch voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. 

Mensen met dementie en hun mantelzorger (of een familielid of maatje) kunnen normaliter elke vierde woensdag van de maand bij de Kookclub terecht voor een gezellige avond, waarbij samen een drie-gangendiner wordt gekookt en gegeten.
Nu organiseert de Kookclub dus ook een lunch, waarbij net als op de avonden het eten eerst samen met vrijwilligers en een professionele kok wordt bereid. De lunch vindt plaats in buffetvorm. De lunch wordt voor een groot deel gesponsord door een particuliere gift.

Kok is deze gelegenheid Renate Buitenhuis van Thee van Toen, die op verschillende wijzen al bij De Onvergetelijke Kookclub is betrokken. De Onvergetelijke Kookclub kan maximaal tien koppels ontvangen.

De ontvangst is om 10.30 uur in De Ruimte, Sint-Maartenstraat 32b in Elst. De lunch eindigt rond 13.30 uur. Kosten voor deze lunch bedragen vijf euro per persoon.

Voor meer informatie of aanmelden (vóór 1 maart, vol =vol) kan men terecht bij de coördinator van De Onvergetelijke Kookclub: m.van.beek@alzheimervrijwilligers.nl of 06-44986453.