bij de KBO Elst Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - Op de woensdagen 15 februari, 1 maart en 29 maart 2023 zijn er weer spel- en ontmoetingsmiddagen bij de KBO Elst Overbetuwe. Bijeenkomsten om te komen kaarten, sjoelen het rummykubspel te spelen of om gewoon een praatje te maken.

Tijdens deze middagen kunt u kennis komen maken met de mensen en de mogelijkheden die de KBO heeft te bieden. De KBO is een seniorenvereniging die zich inzet om de belangen van senioren te behartigen, informatie en ontspanning te geven. Een ieder is van harte uitgenodigd.

Op woensdag 15 maart 2023 is er voor de leden de Algemene Leden Vergadering met aansluitend een lezing van een fysiotherapeute over wat de fysiotherapie kan doen om fit ouder te worden.

De KBO Elst Overbetuwe is aangesloten bij de KBO Gelderland en die werkt samen met vier andere KBO provincies om de belangen van senioren zo goed mogelijk te behartigen.

De uitvoering van deze bijeenkomsten heeft plaats in ‘Party- en Zalencentrum Onder de Toren’ aan de Sint Maartenstraat 34 (hoek Grote Molenstraat) in Elst. De aanvangstijd is vastgesteld op 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur. Alle belangstellenden vanaf 55 jaar uit de gemeente Overbetuwe zijn welkom en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met de secretaris Ger Daam. Telefonisch via 0481-373844 of mail: gdaam@hetnet.nl.