John NotLennon bij Onder de Toren Live in Elst.
John NotLennon bij Onder de Toren Live in Elst. Foto: PR

John Lennon bij Onder de Toren Live?

Algemeen

ELST – Liefhebbers van verschillende stijlen muziek kunnen zich op vrijdag 17 februari vanaf 20.00 uur melden in zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst.

Daar geven twee solisten en een band acte présence bij het maandelijkse muziekevenement Onder de Toren Live. “Wij hebben weer geprobeerd een heel gevarieerd programma samen te stellen en wij hopen dat het op vrijdag 17 februari prima tot uiting komt”, licht medeorganisator van Onder de Toren Live, Tom Kreijne, toe.

Zo zullen bezoekers bij de openingsact even in hun ogen gaan wrijven om te controleren of de artiest niet de échte John Lennon is. Zanger/gitarist John NotLennon lijkt qua uiterlijk én stem inderdaad als twee druppels water op de 42 jaar geleden overleden Beatle. En uiteraard brengt hij veel Beatles-nummers ten gehore.

Daarna is het de beurt aan Ruben Klay. Ruben is wel eens te zien geweest op de Kaai in Nijmegen met zijn band Ruben Klay en the Groove train. Deze keer is hij solo op het podium te beluisteren met bluesy-soulnummers op een semi-akoestische gitaar.
De afsluiting van de avond wordt verzorgd door rockband Wasted Years.

“Bezoekers zijn welkom, want zoals gewoonlijk is deze avond helemaal gratis toegankelijk”, benadrukt Tom Kreijne. “Overigens kunnen solisten, duo’s of bands zich bij mij aanmelden voor een optreden bij Onder de Toren Live. Dat kan via: 06-33028250.”
Zalencentrum Onder de Toren beschikt over een eigen parkeergelegenheid.