Cast: Cor Burger: zang, gitaren, toetsen. Robbert Koekoek: fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie.
Cast: Cor Burger: zang, gitaren, toetsen. Robbert Koekoek: fysiek spel, sax, klarinet, bas, percussie. Foto:

Piepschuim met de klimaatvoorstelling
'Buiten de Lijntjes' in Theater De Kik

ELST - Kom zaterdag 11 februari om 20.30 uur genieten van Piepschuim met 'Buiten de Lijntjes', een zware boodschap over klimaat verpakt in het lichtste materiaal denkbaar. Kaartjes zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl of 06-838 965 81. 

Buiten de Lijntjes - De klimaatvoorstelling van Piepschuim in Theater De KiK: Hoe krijg je de urgentie en ernst van de klimaatcrisis gecommuniceerd? De feiten en cijfertjes zullen in elk geval niet veel doen. Die zijn al decennia hetzelfde: te veel, te snel, te hoog, te weinig en nu vooral: te laat. Veel hebben die getallen en resultaten niet opgeleverd, terwijl er nu dringend klimaatactie nodig is. We hebben nieuwe verhalen nodig: verhalen die voelbaar maken wat de klimaatcrisis voor ons betekent. Want zolang de crisis je niet raakt, is er weinig hoop op actie, laat staan een oplossing.

Daarom heeft Piepschuim de verhalen van de klimaatcrisis luchtig in muziek verpakt zodat de crisis concreet, behapbaar en vooral voelbaar wordt. Buiten de Lijntjes is een kolkende mix van keiharde feiten over onze slappe knieën, troostend liedmateriaal waarvan u zult huilen van het lachen, en lachen van het huilen … en een sprankje hoop. Buiten de Lijntjes biedt een zware boodschap verpakt in het lichtste materiaal denkbaar: Piepschuim.