Afbeelding
Foto:

Schildersbedrijf Harry Mattijssen Leerbedrijf

BEMMEL - Vrijdag 20 januari zijn bij Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV in Bemmel vijf medewerkers in het zonnetje gezet als Leermeester van het jaar 2023 en is het bedrijf zelf Leerbedrijf van 2023 geworden.

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV biedt in haar inmiddels bijna 21-jarige bestaan jaarlijks meerdere werkplekken aan om het korps schilders aan te kunnen blijven vullen met nieuw jong talent of jong volwassenen die een omscholing volgen. Op dit moment zijn er vijf medewerkers in opleiding via Schildersvakopleiding Nijmegen en is er intern een aantal trajecten die opgezet zijn om planner/werkvoorbereiders en een calculator op te leiden. Hiermee blijft de organisatie investeren in mensen om uw schilderwerk en onderhoudswerkzaamheden op het juiste kwaliteitsniveau uit te kunnen blijven voeren.

“De award is voor ons een bevestiging dat de koers die wij als bedrijf de afgelopen 20 jaar ingezet hebben, een plaats biedt voor jonge enthousiaste collega’s die een vak willen leren, mooi werk willen maken en daar ook nog eens met plezier aan kunnen werken”, zo vertelt trotse eigenaar Harry Mattijssen. “We zijn ook ontzettend trots op de ervaren vakmensen die we al hebben en dat zij hun kennis willen delen met de nieuwe generatie.”

De award wordt jaarlijks uitgereikt door Schildersvakopleiding Nijmegen. De opleidingen zijn opgezet door brancheorganisatie OnderhoudNL waarvan het schildersbedrijf vanzelfsprekend lid is. Voor meer informatie over de opleidingen kijkt u op www.onderhoudnlopleidingen.nl.

Schildersbedrijf Harry Mattijssen BV staat op De Houtakker 12a in Bemmel en is te bereiken onder telefoonnummer 0481-464214.