Tuin verlicht
Tuin verlicht

Driel in het licht!

Algemeen

DRIEL - CV De Toorenuulen en cv De Meelhoppers organiseren samen de verlichte optocht in Driel. Met verlichte tuinen krijgt deze optocht in Driel een extraatje. Natuurlijk zijn daar de inwoners van Driel voor nodig om hier iets moois van te maken. Wie doet er mee?

De Drielse carnavalsverenigingen roepen dan ook de Drielenaren op om alle verlichting van zolder te halen er iets moois van te maken. Heb jij de mooiste of origineelste verlichte tuin dan kun je een prijs winnen. Geef je op zodat er een route gemaakt kan worden voor de jury. De juryronde is op 16 februari. Tot en met 15 februari opgeven per email; tuinenversieren@gmail.com 

Heb je je opgegeven voor het tuin versieren? Ontsteek dan al je lichtjes op vrijdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. En natuurlijk gaat alle verlichting in de tuinen aan tijdens de verlichte optocht.

De verlichte optocht is op 18 februari en start om 19:11 uur bij cafĂ© Zeldenrust. Wil je aan de optocht meedoen dan Aanmelden via de website Aanmelden optocht 2023 of per email optocht@toorenuulen.nl

Voor bezoekers: volg CV De Toorenuulen op facebook daar komt dan de route voor de verlichte tuinen en de route van de optocht.