Gezellig samenzijn in De Loohof.
Gezellig samenzijn in De Loohof. Foto: Kitty Arends

Nieuwjaarbijeenkomst Zonnebloem Zetten-Hemmen-Randwijk

Algemeen

ZETTEN - De Zonnebloem heeft gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem een nieuwjaarsborrel aangeboden in ontmoetingscentrum ‘De Loohof’ in Zetten. Koffie en thee met een heerlijke bonbon en een drankje met hartige hapjes die door de vrijwilligers werden geserveerd. Het was een gezellige bijeenkomst. De mensen vonden het leuk elkaar weer te ontmoeten! 

Dit is de eerste activiteit van deze afdeling die dit jaar dertig jaar bestaat. Naast de activiteiten die dit jaar worden aangeboden, zal dit jubileum worden gevierd! Misschien samen met andere afdelingen in de regio die een jubileum te vieren hebben.

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bezoeken de gasten ook thuis. 

“Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl; 0488-454931.”