Cosy Godfathers bij Onder de Toren Live. (foto: PR)
Cosy Godfathers bij Onder de Toren Live. (foto: PR) Foto: PR

Internationaal tintje bij Onder de Toren Live

Algemeen

ELST – De eerste uitgave van Onder de Toren Live in 2023 kent een internationaal tintje. Daarvoor zorgen twee Antwerpse muzikanten. Op vrijdag 27 januari is het zalencentrum Onder de Toren aan de Sint Maartenstraat 34 in Elst vanaf 20.00 uur wederom de locatie voor een gevarieerd muzikale avond.

,,Hoewel oud en nieuw al een tijdje achter ons ligt, willen wij met deze Onder de Toren Live toch nog even gaan knallen. Figuurlijk dan, hè”, laat Tom Kreijne, medeorganisator van Onder de Toren Live, verheugd weten.

Zoals gezegd heeft deze editie een over de grensgehalte in de vorm van het duo Cosy Godfathers, bestaande uit zanger Gino Cristiano en zanger/gitarist Tim Scheerlinck. Het tweetal komt uit de regio van Antwerpen en Cosy Godfathers heeft de afgelopen dagen in Spanje opgetreden. Hun muziek mag je gerust internationaal noemen, want het repertoire omvat voornamelijk ‘wereldhits’.

“Verder treedt de formatie The Oracles op, Deze band speelt veel bekende rockcovers. En als derde hebben wij een verassingsopeningsact. Die act wordt gevormd door een trio”, licht Kreijne het programma toe. Hij besluit:  ”Zoals gewoonlijk is de toegang tot deze avond gratis.”

Ook optreden?

Zij die ook graag eens willen optreden bij Onder de Toren Live kunnen contact opnemen met Tom Kreijne via: 06-33028250. Zalencentrum Onder de Toren beschikt over een eigen parkeergelegenheid.