De Eisenhowerplas/Aamse plas. (foto: K3)
De Eisenhowerplas/Aamse plas. (foto: K3) Foto: K3

Inloopmiddag en -avond over
drijvend zonnepark Eisenhowerplas Elst

ELST - Gebiedsontwikkelaar K3 en energieleverancier Vattenfall organiseren op maandag 23 januari een inloopmiddag en -avond over het plan voor een drijvend zonnepanelenpark op de Eisenhowerplas in Elst. Deze plas ligt op industrieterrein ‘De Aam’. 

Belangstellenden zijn van harte welkom om tussen 16.00 en 20.00 uur op een voor hen geschikt moment binnen te komen lopen in ‘Droom! de Aam’ aan de Nieuwe Aamsestraat 32 in Elst.  

Plan voor 
drijvend zonnepanelenpark 

Vorig jaar organiseerden K3 en Vattenfall een eerste inloopbijeenkomst. Daarbij is het plan voor een drijvend zonnepark op de Eisenhowerplas en het bijbehorende concept inrichtingsplan rondom de plas gedeeld met de omgeving. Naar aanleiding van deze bijeenkomst en na overleg met verschillende betrokkenen hebben de initiatiefnemers de afgelopen tijd toegewerkt naar een definitief inrichtingsplan. Daarbij is zo veel als mogelijk rekening gehouden met de reacties die tijdens de eerste bijeenkomst zijn opgehaald. Ook zijn de benodigde onderzoeken uitgevoerd. 

Inloopbijeenkomst

K3 en Vattenfall informeren belangstellenden tijdens de bijeenkomst van 23 januari graag over de stand van zaken. Zij delen graag nogmaals het inrichtingsplan en geven uitleg over de start van het traject om tot de benodigde vergunningen te komen. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Sprong-Ariëns via 024 348 88 00 en m.ariens@k3.nl.