Nieuwe reanimatiepop verwelkomd. (foto: Arien Boekhoudt)
Nieuwe reanimatiepop verwelkomd. (foto: Arien Boekhoudt) Foto: Arien Boekhoudt

Sinterklaas en kerst bij Ehbo Heteren

HETEREN - Het einde van het jaar was bijzonder te noemen voor KNV Ehbo Heteren. In november hebben we via Overbetuwe Doet een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen waarvoor we een nieuwe reanimatiepop wilden aanschaffen. 

Dit soort reanimatiepoppen zijn voor een vereniging een flinke investering. Echter kreeg de vereniging ook nog eens een gift vanuit uit het bedrijfsleven, één van de leden had via het sociaal fonds van de werkgever gevraagd voor een bijdrage voor de ehbo-vereniging als maatschappelijk doel. Deze werd goedgekeurd en vanuit daar kregen de vereniging ook nog eens een mooi bedrag. 

Het leek even of Sinterklaas en de kerstman tegelijk op bezoek kwam. Door deze extra gift kon niet een basisversie van de reanimatiepop worden aangeschaft, maar een uitgebreidere versie waarmee ook digitaal de vaardigheden van de cursisten kunnen worden uitgelezen. 

Met deze pop kan de vereniging weer een aantal jaren vooruit. Schenkers van de OverBetuwe Doet checks en bedrijfsleven hartelijk dank! Wilt u de nieuwe pop ook eens komen proberen, dat kan! Zie voor ehbo-cursussen, die half januari gaan starten op www.ehbo-heteren.nl of bezoek voor een reanimatietraining de site www.kloppendhartvoorlingewaard.nl.