Gratis bridgeclinic in Heteren

HETEREN - Bridgeclub Rijnbridge Heteren organiseert met bridgedocent Saskia Hermans een gratis clinic om kennis te maken met het mooie kaartspel bridge.

Op deze avond wordt uitgelegd wat bridge is: het is niet zomaar een leuk en spannend kaartspel dat je speelt met vier personen op een club of thuis. Er komt wat meer bij kijken. Je gaat zelf aan de slag met kaarten en je speelt al direct een wedstrijdje met startersbridge wat je in 10 tot 20 minuten geleerd wordt.

Je hoeft geen kaartervaring te hebben, maar zeker rikkers/klaverjassers zullen zich snel in dit leuke kaartspel herkennen. De volgende vragen worden behandeld: Wat is bridge? Is bridge een denksport? Waarom is bridgen zo leuk? Is bridgen moeilijk? Hoe speel je bridge?

Kom op vrijdag 27 januari van 19.30 tot circa 21.30 uur naar zalencentrum De Bongerd in Heteren. Aanmelden bij Anita Idsinga via e-mail anita.idsinga@gmail.com of telefonisch 06 23 55 61 51.

En… heeft deze clinic je enthousiast gemaakt? Meld je dan aan voor de beginnerscursus die start op woensdagavond 8 februari. Aanvang cursus: 19.30 uur tot 22.00 uur. Kosten 12 lessen 110 euro, inclusief een online cursusboek.
Je leert dan de basis van bridgen en kan na deze cursus deelnemen aan de gezellige bridgeavonden bij de Bridgeclub Rijnbridge Heteren.
"Voor iedereen die al kan bridgen: Kom ervaren hoe gezellig het is om in club verband te bridgen bij onze club Rijnbridge Heteren. Wij bridgen iedere woensdag van 19.45 uur tot 23.00 uur in Zalencentrum de Bongerd Heteren. Je mag bij ons de eerste maand op proef gratis meespelen."