Praten over praten in het Alzheimer Café

ELST - Op dinsdag 10 januari is het weer tijd voor het Alzheimer Café! "We begroeten u graag vanaf 19.00 uur in basisschool Stap voor Stap in Elst." Het thema is deze keer: 'Logopedie bij mensen met dementie'.

"Inwoners met (beginnende) dementie, partners, mantelzorgers en ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. In dit eerste Alzheimer Café van het nieuwe jaar gaan we praten over praten. Door dementie kunnen taal- en of spraakproblemen optreden, maar ook eet- en drinkproblemen. Vanavond vertelt logopedist Rosa van Bemmelen uit Elst, hoe een logopedist hierbij kan helpen. Denk hierbij aan het onderzoek, tips voor degene met dementie en de naasten om makkelijker te kunnen blijven communiceren en uitleg over de mogelijkheden van hulpmiddelen."

"U kunt zich opgeven voor deze avond door een mail te sturen naar: alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl.
Graag vermelden met hoeveel personen u komt. Locatie is de aula van basisschool Stap voor Stap in Elst - Kruisakkers 3. Toegang parkeerplaats vanaf Kerkeakkers. Aanvang 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) Einde 21.00 uur. De toegang is gratis en koffie & thee staan klaar!"