Koor Eigen Wijs in Theater De KiK in Elst op 12 november 2022.
Koor Eigen Wijs in Theater De KiK in Elst op 12 november 2022. Foto: Barbara van Meegen

Gastzangers welkom bij muzikaal project van Koor Eigen Wijs

Algemeen

ELST - Na het succesvolle optreden ‘Te Gek’, afgelopen najaar in Theater De KiK in Elst, gaat Koor Eigen Wijs komend half jaar als projectkoor aan de slag. Onder leiding van gast-dirigente Aimee Fray werkt het koor aan het project ‘Around the world’ met muziek uit verschillende landen en culturen.

De gedachte achter het project is dat er op dit moment veel gebeurt en verandert in de wereld, positief en negatief. We willen daar een positieve muzikale verbinding mee maken met vooral wereldmuziek en daarnaast lichte muziek (pop, musical of cabareteske liedjes). Het project ‘Around the World’ wordt begin juni afgerond met één of meer optredens.

Houd je van zingen, heb je enige ervaring als amateurzanger en vind je het leuk om eens een klein half jaar mee te doen en uiteindelijk op het podium te staan? Dan ben je van harte welkom bij dit bijzondere muzikale project van Koor Eigen Wijs! De repetities zijn van 11 januari tot en met 7 juni, wekelijks op de woensdagavonden in basisschool De Esdoorn, Chopinstraat 3 in Elst, van 20.00 tot 22.15 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen repetities.

De kosten voor deelname aan het project ‘Around the World’ bedragen 75 euro. Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via het contactformulier op www.kooreigenwijs.nl/contact.