Collecte Alzheimer in Elst groot succes

Algemeen

ELST - Dit jaar hebben 76 collectanten in de week van 7 tot 13 november in heel Elst een huis-aan-huis collecte gehouden. Gezamenlijk hebben zij ruim 12.500,- euro opgehaald voor onze strijd tegen dementie. Dat is 2.000,- euro meer dan in 2021! 

“We hebben drie collectanten (de ‘oudste’, degene die het meeste opgehaald heeft en een willekeurige) beloond met een Elster appeltaart, vers gebakken door de coördinatoren. Ook de organisatoren hebben hun uiterste best gedaan om weer zoveel mogelijk vrijwilligers aan een collectebus te helpen, een stratenindeling te maken en de opbrengst te tellen. Dank aan iedereen die zich ingezet heeft om deze collecte tot een groot succes te maken, inclusief de gulle gevers, zowel digitaal als in de collectebus.

Wilt u ons volgens jaar ook helpen? Zowel nieuwe collectanten als organisatoren zijn van harte welkom. U kunt contact opnemen met Fennie Duinker (06-37471792) of Renate Buitenhuis (06-111975275) om zich aan te melden. Samen kunnen we dementie voorkomen en bestrijden, mede dankzij uw hulp!”