Warme kamer in 'Ons Gebouw' in Driel

DRIEL - De kachels gaan deze winter op veel plekken uit, of de thermostaat omlaag. Ook bij heel wat mensen thuis. De impact van de energiecrisis weten we nog niet, we staan nog maar aan het begin. "Als kerk willen we in deze tijd van ‘minder’, ‘duurder’ en ‘kouder’ juist laten zien dat er warmte is. Figuurlijk, maar zeker ook letterlijk. Het Leger des Heils heeft alvast een voorzetje gegeven met hun initiatief ‘Warme Kamers’. 

In Driel zal vanaf 3 januari 'Ons Gebouw' aan de Ausemsstraat 3 op dinsdag en vrijdag open zijn van 10:00-16:00 uur. 

We bieden een warme ruimte voor mensen uit het dorp. Voor mensen die thuis de verwarming uit hebben staan en voor mensen die in deze tijd graag de gezelligheid van een warme woonkamer opzoeken. 

De koffie staat klaar, er is een leestafel met de krant en tijdschriften. Er kan samen een spelletje worden gespeeld. Er zijn puzzels. Er kan gebreid worden of kaarten worden gemaakt. Er is WiFi, dus de tablet of laptop kan mee. Kortom gewoon bezig zijn met je eigen ding in een warme ruimte.

Vrijwilligers

Rond het middaguur wordt er voor een boterham gezorgd. Wil je meedoen als gastheer of gastvrouw, laat het weten. We zoeken vrijwilligers. Aanmelden kan via diaconie@pkndriel.nl of 06-50411258 (Bep).