Afbeelding
Foto:

Muziek op Schoot bij All Music

ELST - Kinderen houden van muziek. Zij hebben een aangeboren gave om te reageren op geluiden en muziek. Het is belangrijk om hier zo vroeg mogelijk op in te spelen. Dat gebeurt bij muziekschool All Music met de cursus Muziek op Schoot.

Tijdens de lessen van deze cursus, waaraan een ouder (of oma of opa) en een kind samen meedoen, worden veel bekende én nieuwe liedjes gezongen. Er worden spelletjes, waarin muziek centraal staat, gespeeld met behulp van eenvoudige instrumenten. Alles wordt aangepast aan de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind. Het belangrijkste doel van de cursussen is dat u er thuis mee aan de slag kunt. U hoeft zelf geen 'muzikaal talent' te zijn. Het met plezier bezig zijn met uw kind door middel van muziek staat voorop!

De cursus is bedoeld voor kinderen van 8 maanden tot 4 jaar, samen met hun papa/mama of opa/oma. Afhankelijk van de aanmeldingen worden de groepen samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen.

De Kerstspecial bestaat uit 2 bijeenkomsten (op vrijdag 16 en 23 december). De Wintercursus bestaat uit 10 lessen en staat gepland vanaf vrijdag 20 januari 2023.

Meer informatie over Muziek op Schoot kunt u krijgen door de administratie (026-4743671) te bellen of te mailen (info@muziekschoolallmusic.nl). Voor het totale cursusaanbod van Muziekschool All Music kunt u de website bezoeken (www.muziekschoolallmusic.nl).