Afbeelding
Foto:

Dragqueen Kitty Glamourous in Randwijk

RANDWIJK - Kitty Glamourous was dé ster bij de Glitter & GlamourBingo in MFA De Haar Randwijk Ze trad op in de pauzes en assisteerde met de prijzen ronddelen en controleren of er goede bingo's waren.

Zaterdag 26 november kregen de ruim 75 gasten bij binnenkomst een glaasje bubbels van dragqueen Kitty en de sfeer was gelijk geweldig.

Activiteitencommissie De Haar had alles weer top geregeld. De aankleding van de zaal was zeer Glamourous ,de rode loper lag uit voor de zeer gewaardeerde gasten en iedereen kreeg een tasje bij binnenkomst met de bingokaarten en leuke kleinigheidjes. Presentatie door Ilonka Varga en Gerda van Schuppen in hun gouden glitterjasjes en ook de andere vrijwilligers achter de bar en in de zaal waren gepast gekleed.

Kortom, alle juiste ingrediënten waren aanwezig en dit heeft ervoor gezorgd dat iedereen zeer enthousiast was en heeft kunnen genieten van een topavondje met hele leuke prijzen, lekkere hapjes en uniek entertainment.

Op Social Media: Facebook en Instagram van de Activiteitencommissie De Haar en op de site van de Randwijker worden alle leuke evenementen aangekondigd, hou deze dus in de gaten!