Veel nieuwe kunst in Galerie 1400. Ook in brons en glas. (foto: Lincy Hoogveld)
Veel nieuwe kunst in Galerie 1400. Ook in brons en glas. (foto: Lincy Hoogveld) Foto: Lincy Hoogveld

Kerstgevoel terug in Galerie 1400

SLIJK-EWIJK - Twee kerstweekenden in Het Witte Kerkje! "Op zaterdag en zondag 10 en 11, en in het weekend van 17 en 18 december ontmoeten we u graag in onze sfeerrijke galerie. Binnen wacht u een warm en compleet kerstgevoel. We hebben er nu al zin in en zijn al volop bezig met de voorbereidingen."

"We hebben een reusachtige kerstboom en van alles om te bekijken. Recentelijk is onze kunstcollectie uitgebreid met werken in glas – bloemen, katten – en kleurrijke mini’s: uniek kunstwerkjes waarmee u het interieur net even wat gezelliger kunt maken.

Het duo Messingh verzorgt live muziek. Vaak eigen, instrumentale nummers of covers van bijvoorbeeld Leonard Cohen, Cheb Khaled of the Bee Gees. U bent snel in vervoering gebracht.
Ook ‘mijn meiden’ zijn er weer op de eerste verdieping. Isa met de beschermengeltjes en Sofie schildert en ontwikkelt door met haar eigen werken.
De kerk zelf krijgt een extra feestelijk tintje van Jozelien van ‘Groene Vingers’. Zij heeft voor iedere bezoeker een kleine verrassing. 

Magda biedt dit jaar voor het eerst haar glas- en kristalkunst aan: prachtige kerstgeschenken. Hoe mooi is het om uw kersttafel prachtig in te dekken met haar met goud en platina bewerkte kristalglazen?
Zelf ben ik met nieuwe werken in prachtige warme kleuren aan de slag gegaan, met goud en brons als hoofdtoon. Daarnaast zijn er landschappen uitgevoerd, nieuw werk dat we u graag presenteren.

Traditiegetrouw exposeert Gerrie Hoogveld haar bronswerk. Niet alleen de alom bekende vogels op een tak, maar sinds kort ook prachtige bloemen in brons. Ook deze zijn te zien in dit weekend.

We ontvangen u graag tijdens een van deze decemberweekenden. Zoekt u nog een origineel kerstcadeautje? Kom langs en maak een keuze uit de grote diversiteit aan ‘kleinkunst’: een vogeltje van glas, een mini-schilderijtje, of een setje van twee gespiegelde schilderijtjes.
Laten we er een gezellig samenzijn met elkaar van maken en elkaar fijne kerstdagen wensen. Komt u ook naar een van de kerstweekenden? We zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur ’s middags. Of kom in een van de reguliere weekende langs.

Lincy Hoogveld Galerie 1400/Witte kerkje Slijk-Ewijk, Dorpsstraat 70 Slijk-Ewijk; www.galerie1400.nl.