Schildergroep aan het werk. (foto: Elieke Staring)
Schildergroep aan het werk. (foto: Elieke Staring) Foto: Elieke Staring

Creatief bezig bij Creatief Collectief Elst

Algemeen

OVERBETUWE - Weinig is zo lekker als je hoofd leeg maken door je creatief te uiten. Het CCE biedt hiertoe steeds meer mogelijkheden.

Nora van Dam, die afgelopen september gestart is met haar cursus personal storytelling, gaat hier mee door. Personal storytelling is een mix van vertel- én theaterkunst op een laagdrempelige manier, op vijf zaterdagmiddagen.

Joke van Hoeven begint eind januari opnieuw met korte cursussen aquarelleren, ook nu weer op de dinsdagmorgen en de donderdagavond. Er is nog een enkele plek vrij. Bij Joost van Moll kun je op de woensdagmorgen terecht voor schilderen met olie- of acrylverf. Drs. Marieke van der Heijden, die je mogelijk kent van onze lezingen in de bibliotheek van Elst, start op 30 januari met een korte cursus Kunstgeschiedenis. Dit keer over acht grote Nederlandse kunstenaars. Op onze website kun je zien om welke kunstenaars het gaat.

We zijn blij te kunnen melden dat zowel de Kunstklas als Van Klieder tot Kunst een vervolg krijgen in januari. Nu met aanvulling van docent Dionne van den Dam naast Rianne Bakker. Wil je vooraf kennismaken met de docenten en de cursus? Kom dan op 9 december naar de expositie van de Kunstklas, en op 19 december naar de expositie van Van Klieder tot Kunst.

Ons aanbod breidt zich op dit moment snel uit. Zo starten er komend semester cursussen Tekenen, Zingen en Creatief Schrijven. Het beste blijf je op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief via de website creatiefcollectiefelst.nl. Op deze site vind je vanzelfsprekend ook meer informatie over de andere cursussen en de kinderexposities.