De formatie JackerSnack The Band is een van de acts, die op vrijdag 9 december vanaf 20.00 uur een optreden bij Onder de Toren Live verzorgt.
De formatie JackerSnack The Band is een van de acts, die op vrijdag 9 december vanaf 20.00 uur een optreden bij Onder de Toren Live verzorgt. Foto: PR

Rock en harmony bij Onder de Toren Live

Algemeen

ELST – Twee muziekacts met totaal verschillende stijlen zijn vrijdag 9 december te zien en te beluisteren tijdens de muziekavond van Onder de Toren Live. In Zalencentrum Onder de Toren aan de Sint-Maartenstraat 34 in Elst kunnen liefhebbers van rock of harmony, of van beide genres, vanaf 20.00 uur terecht.

“Op de vorige twee edities hebben wij leuke en positieve reacties gehad op ons initiatief en dat enthousiasme willen we in de laatste maand van dit jaar doortrekken”, vertelt Tom Kreijne, medeorganisator van Onder de Toren Live. “Voor vrijdag 9 december hebben wij deze keer twee muziekacts geprogrammeerd. Voor de rockliefhebbers is dat de formatie JackerSnack The Band en voor zij die houden van populaire harmony, treden de dames van Just Fabulous op. De toegang is gratis.”

JackerSnack The Band bestaat uit Laurens Blommendaal (bas), Paul Klinkert (gitaar) en René Wilmink (drums). De groep zorgt gegarandeerd voor podium- en feestplezier. Zij brengen naast nummers van onder meer ZZ Top, Jimi Hendrix en Joe Bonamassa ook hun eigen composities ten gehore. 

Barbara, Diana, Marijke en Reanda van Just Fabulous zingen nummers van onder meer Bløf en The Alan Parsons Project. Zij hebben ook meezingnummers als ‘Can’t take my eyes off of you’ en ‘I say a little prayer’ op hun repertoire.

Zij die volgend jaar ook graag eens willen optreden bij Onder de Toren Live kunnen contact opnemen met Tom Kreijne via: 06 33028250. Zalencentrum Onder de Toren beschikt over een eigen parkeergelegenheid.