Thijmen, de kinderburgemeester en vriend Fabian, Danielle van Forte Welzijn, Marieke van Doorn en dochter, Sem en Ilse van Fitkast en Karin, de gids van tempelkerkmuseum. (foto: Hester van Aalst)
Thijmen, de kinderburgemeester en vriend Fabian, Danielle van Forte Welzijn, Marieke van Doorn en dochter, Sem en Ilse van Fitkast en Karin, de gids van tempelkerkmuseum. (foto: Hester van Aalst) Foto: Hester van Aalst

Belevingskaart van Elst krijgt een podcastserie

ELST - De Belevingskaart van Elst is klaar! Na een jaar intensief ermee bezig te zijn geweest, is de Belevingskaart van Elst gedrukt. Woensdag 23 november is de kaart officieel overhandigd aan de wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder en wel op 2 momenten. ’s morgens voorafgaand aan de vossenjacht met 85 leerlingen van de basisschool De Esdoorn en ’s avonds tijdens de cultuurbijeenkomst in theater De Kik.

Vijf thema’s komen aan bod in de podcastserie, die vanaf vrijdag 25 november om 10 uur op Spotify te horen is. De kinderburgemeester Thijmen en vriend Fabian mochten de aftrap doen op Landerij De Park en in tempelkerkmuseum te Elst. Het centrum van Elst, het fruit en de voedselbossen worden ook nog centraal gezet in de serie. Elke twee weken is er een nieuwe aflevering te beluisteren.

De podcast serie is een samenwerkingsverband met Marieke van Doorn, designer van de kaart, Hester van Aalst, de regisseur van de Belevingskaart, Danielle van Deutekom en Dahley van Forte welzijn en Sem en Ilse van het bedrijf FitKast.