Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team verloor met 7-3 van TVO. Meriam Willemse weerde zich kranig en wist tweemaal te scoren. Marco Knaap zegevierde eenmaal. 

Team twee speelde deze competitie lang mee om het kampioenschap, maar ging in de topwedstrijd tegen Herpen geflatteerd  met 7-3 ten onder. Yoeri Liethof en Daan Barends wonnen ieder eenmaal, verder ging het dubbelspel naar Bart Barends en Yoeri. Het derde team trof andermaal een sterke opponent en verloor met 8-2 van Etac. Er werd goed partijgegeven, met eenmaal winst voor Bert Vennik en Hans Wassink. 

De enige competitiezege van deze week kwam op naam van het vierde team. Taflan werd met 6-4 verslagen. Berdien Lammers was na langdurig coronaleed weer van de partij en speelde prima, met twee winstpartijen als beloning. Erik van Welie volgde dit goede voorbeeld en won ook tweemaal. Wilma Stap was eenmaal succesvol.
Het dubbelspel ging naar Berdien en Erik. Het eerste jeugdteam miste de zieke John Duncan en verloor met 7-3 van Treffers. Wiebe Sikkema was met twee zeges goed op dreef. Verder was Jesse van Schaijk samen met Wiebe succesvol in het dubbelspel. Het tweede team heeft zich geplaatst voor de play-off, een goede prestatie. Maar de tegenstander TTV Ede was met 7-3 te sterk.
Max Werkman boekte een mooie zege en Tom Duncan was zelfs tweemaal succesvol.
Voor info over tafeltennis in Heteren zie: www.httc71.nl