High Tea.
High Tea. Foto: Zonnebloem afd. Elst

Zeer geslaagde high tea bij De Zonnebloem Elst

Algemeen

ELST - Meer dan zeventig gasten hebben op 9 november weer genoten van de door De Zonnebloem afdeling Elst georganiseerde high tea. 

In de grote zaal van ‘Het Wapen van Elst’ werd een smakelijk en zeer gevarieerd buffet van sandwiches, warme en versgebakken scones met jam en cream en verschillende zoetigheden zoals taartjes en cakes gepresenteerd. Geheel volgens de Engelse traditie pasten alle hapjes tussen duim en vinger.
Gasten die niet zelfstandig konden komen werden door vrijwilligers opgehaald en weer thuisgebracht. De middag werd muzikaal begeleid door de alom bekende Tom Meuwese die met zijn muzikale talent de gasten wist te verleiden om volop mee te zingen (en een dansje) met de talrijke bekende nummers.

Deze HighTea kon mede mogelijk worden gemaakt dankzij de financiële bijdrage vanuit de actie ‘OverBetuweDoet’.

Zonnebloem Afdeling Elst

“Met de meer dan 35 vrijwilligers proberen wij het persoonlijke contact met onze gasten te onderhouden om zo hun verbinding met de buitenwereld in stand te houden. Ook organiseren wij meerdere keren per jaar leuke activiteiten voor onze gasten. De deuren van De Zonnebloem Elst staan open voor iedereen met een lichamelijke beperking die van onze diensten gebruik wil maken.”

Vrijwilligers gevraagd!

“Lijkt u het leuk om (bijvoorbeeld) eens per week een van onze (méér dan 125) gasten te bezoeken, voor een praatje, een kopje koffie, een wandeling of een bezoekje aan de wekelijkse markt? Of lijkt het u leuk om onze activiteiten (mee) te organiseren? Vrijwilligers zijn meer dan welkom.
Neem voor nadere informatie contact op met een van onze coördinatoren Ineke (0481-350062) of Emmy (0481-375228).”