Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team verloor met 7-3 van TTV Ede. Marco Knaap was met twee zeges prima op dreef. Verder wonnen Marco en Frank Balzer knap het dubbelspel. Team twee heeft de goede vorm te pakken en won met 8-2 van ONI. 

Daan Barends zag, het sterke aanvalsspel, met drie zeges beloond worden. Yoeri Liethof en Bart Barends waren ook lekker op dreef en wonnen ieder tweemaal. Verder wisten Yoeri en Bart ook het dubbelspel naar zich toe te trekken. Herpen en HTTC staan gedeeld bovenaan.

Over twee weken staat de uitwedstrijd tegen Herpen op het programma en dan weten we meer. Het derde team trof andermaal een sterke tegenstander, tegen Shot wist alleen Hans Wassink te scoren. Team vier speelde de topwedstrijd tegen TVO. In Oosterhout werden de punten gedeeld. Met drie winstpartijen was er weer een hoofdrol weggelegd voor Erik van Welie. Ine Stap en Alaa Alsaaidi wisten keurig eenmaal te winnen. 

Het eerste jeugdteam speelde tegen GTTC en kwam tot een 5-5 eindscore. John Duncan was prima op dreef en won vier singles. Verder won John samen met een goed spelende Jesse van Schaijk het dubbelspel. Team twee speelde een leuke en spannende wedstrijd tegen Hutaf en verloor nipt met 6-4. Tom Duncan won knap tweemaal. Er werd tweemaal  gedubbeld. Kuba en Max Werkman waren in het dubbelspel sterk bezig en dat leverde twee winstpartijen op.
Voor info over tafeltennis zie: www.httc71.nl