Kerstconcert in sfeervol Hemmen

HEMMEN - Dorpsvereniging Hemmen verzorgt zondag 18 december een kerstconcert in het prachtige kerkje in Hemmen. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. 

Voorgaand aan de Covid-jaren organiseerde de Dorpsvereniging Hemmen elk jaar een sfeervolle kerstmarkt. Omdat in omliggende dorpen steeds meer kerstmarkten georganiseerd worden en dit mede in samenwerking met de middenstand aldaar grootser wordt aangepakt, is het voor de dorpsvereniging Hemmen helaas niet haalbaar meer om een kerstmarkt op het programma te zetten. "Vandaar dat we zochten naar een andere invulling en dus naar een alternatieve kerstactiviteit. We kwamen op het idee om een kerstconcert in de kerk in Hemmen te organiseren." 

"We hebben het Elster Mannenkoor bereid gevonden om op te treden. Het koor is 'wereldberoemd' in Overbetuwe en heeft een breed repertoire. De mannen treden 2x 45 minuten op. Entreekaarten kosten inclusief warme chocomelk of Glühwein, vijftien euro.  

Wilt u dit concert meemaken? Stuur dan uiterlijk 9 december een mail naar kleefh@kpnmail.nl o.v.v. uw naam, het aantal gewenste kaarten en uw 06-nummer. U ontvangt dan een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling bent u pas zeker van deelname. Dus wees er snel bij! Heeft u een probleem met mailen, bel dan met Henk Maalderink 06 26751028. We kijken uit naar uw komst", laat het bestuur Dorpsvereniging Hemmen een ieder weten.