(foto: Dorien Alink)
(foto: Dorien Alink) Foto: Dorien Alink

Kunst kijken op Art Fair Elst

ELST - Eindelijk is het dan zover en kunnen we u uitnodigen om te komen genieten van prachtige kunst tijdens de Art Fair Elst. Corona is tot twee maal toe spelbreker geweest waardoor we alles af hebben moeten blazen. Maar... drie maal is scheepsrecht!

In het weekend van 26 en 27 november exposeren meer dan dertig kunstenaars hun werk tijdens de Art Fair Elst. Op drie sfeervolle locaties in het centrum van Elst presenteren de deelnemende kunstenaars hun werken. Er is werk te zien van kunstenaars uit diverse dorpen uit de Overbetuwe. Onder andere is werk te bewonderen van kunstenaars uit Oekraïne en uit Syrië. Deze kunstenaars verblijven momenteel in ons land en tonen graag hun kunst aan belangstellende bezoekers.

"U kunt genieten van diverse disciplines waaronder: brons, houtsnijwerk, schilderijen, beeldhouwwerk, glaskunst, fotografie én keramiek."
Alle kunstenaars zijn tijdens de Art Fair Elst aanwezig en vertellen graag over hun werk. Uiteraard zijn alle getoonde werken ook te koop.

Blijf op de hoogte en volg Art Fair Elst op Instagram: @artfairelst en Facebook: @Kunstroute Elst. De Art Fair Elst is op 27 en 28 november geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

De locaties

- De grote of Sint Maartenskerk, Grote Molenstraat 2, Elst (ingang St. Maartenstraat)
- De Ruimte Sint Maartenstraat 32b, Elst
- Cultureel centrum De Wieken Pr. Irenestraat 46, Elst (zij-ingang)