Tafeltenniscompetitie HTTC

HETEREN - Het eerste team kon het tegen koploper GTTC net niet bolwerken. In Groesbeek verloor HTTC met 6-4. Meriam Willemse, Frank Balzer en Lennard Springvloet-dubbeld wonnen ieder eenmaal. Verder waren Meriam en Lennard goed op dreef in het dubbelspel. 

Team twee wist Getave met liefst 9-1 te verslaan. Daan en Bart Barends waren niet te kloppen. Yoeri Liethof won tweemaal en was samen met Bart ook trefzeker in het dubbelspel. Mede door deze mooie overwinning heeft dit team nog volop kampioenskansen.
Het derde team kon het niet redden tegen de 'lange noppenspelers van SKF'. Rene' Roelofs, Bert Vennik en Hans Wassink wonnen ieder eenmaal.
Team vier won ook hun zesde wedstrijd, ONI werd met 6-4 verslagen. Kopman Erik van Welie bleef andermaal ongeslagen. Alaa Alsaaidi was met twee zeges ook goed bij de les. Ine Stap en Erik van Welie wisten keurig het dubbelspel naar zich toe te trekken. Team vier blijft bovenin meedraaien.

Bij de jeugd kwam alleen het eerste team in actie. Bij het sterke SKF werd met 7-3 verloren. John Duncan wist knap tweemaal te winnen en Wiebe Sikkema kon eenmaal juichen.

Voor info over tafeltennis in Heteren en omgeving zie www.httc71.nl.