Afbeelding
Foto:

Ladies Night in Theater De KiK

ELST - Op donderdag 10 november is er een Ladies Night in Theater De KiK. Deze Ladies Night is een filmavond met een Italiaans tintje en allerlei leuke extra’s! 

Je wordt feestelijk ontvangen met een welkomstdrankje, er is een kleine markt vanaf 19:30 uur met kraampjes met lekkere en mooie dingen voor vrouwen. Om 20:30 uur draait de Italiaanse film Perfetti Sconosciutti. Uiteraard is er daarna nog een gezellige nazit met een gratis drankje en een hapje. 

Een echte verwenavond voor vriendinnen, zussen, moeders en dochters dus. Perfetti Sconosciutti is een komisch drama waarbij de vraag centraal staat: hoe goed ken je je beste vrienden en partner eigenlijk? Tijdens een etentje met drie bevriende stellen plus een gescheiden vriend begint lacherig een spel waarbij iedereen z'n mobieltje op tafel legt en elk inkomend bericht of telefoontje (via de speaker) deelt zonder dat de bellers/verzenders dat weten. Maar naarmate buiten de volle maansverduistering vordert, keert binnen de stemming.

Aan deze avond werkt een groot aantal lokale ondernemers mee. Bezoekers kunnen ‘proeven’ van hetgeen zij te bieden hebben. Kijk voor meer informatie op www.theaterdekik.nl.