Yasmine, Ricky en Mirte.
Yasmine, Ricky en Mirte. Foto:

Delegatie van ouderinitiatief ‘Bij Ons Thuis’ viert Halloween in de disco

ELST – Enkele potentiële bewoners van het nog te realiseren ouderinitiatief ‘Bij Ons Thuis’ uit Elst, hebben gezamenlijk Halloween gevierd in de disco in Elst. 

Sinds 2017 houdt de Stichting Disco Elst één keer per maand een discoavond voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Omdat de disco eind oktober plaats vond, was het thema dit keer, hoe kan het ook anders; Halloween. De zaal waarin de disco altijd wordt gehouden: het gebouw van Stichting Maluku in Elst, was rijkelijk versierd met pompoenen, oranje lampjes, spinnenwebben en allerlei andere spooky zaken. Dit maakte dat de bezoekers bij binnenkomst al meteen in de juiste Halloween stemming waren.

Hoewel de woonzorglocatie van het ouderinitiatief ‘Bij Ons Thuis’, waarin 16 jongeren met een verstandelijke beperking onder begeleiding gaan wonen, nog niet gerealiseerd is, de onderhandelingen met de gemeente en betrokken partijen zijn volop gaande, is het toch belangrijk dat de potentiële bewoners al kennis met elkaar gaan maken. En zin in een avondje swingen hadden ze wel. Natuurlijk hoort daar ook een passende outfit bij.

Heb je ook zin om een keer naar deze disco te komen en wellicht één van de jongeren van Bij Ons Thuis te ontmoeten? De volgende discoavond staat gepland op zaterdag 19 november en staat in het thema van Sinterklaas.
Voor meer info zie: www.wooninitiatiefbijonsthuis.nl & http://disco-elst.nl/