Afbeelding
Foto:

Binnenkort in verkoop:

Appartementen Nelson in Arnhem

ARNHEM - Aan de voet van de Mandelabrug in Arnhem komt Nelson. Een iconische woontoren die stoer, statig en imposant uitkijkt over de Arnhemse binnenstad, de Stadsblokken en uiterwaardenpark Meinerswijk. Binnenkort gaan hier 44 luxueuze appartementen en 4 penthouses in verkoop. 

In de Arnhemse wijk Malburgen, met een geweldig uitzicht over de stad, de uiterwaarden en de rivier, ontwikkelt gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen de fraaie woontoren Nelson met duurzame huur- en koopappartementen. Er is keuze uit drie- en vierkamer koopappartementen en penthouses, variĆ«rend in grootte van 70-120 m2. 

Opvallende architectuur 

De architectuur van Nelson springt direct in het oog. Het diamantvormige gebouw heeft een rank silhouet en een speelse gevel met eigentijds karakter, waardoor het gebouw van alle kanten een unieke uitstraling heeft. 

Energiezuinig wonen

Duurzaamheid staat centraal in Nelson. Het gebouw wordt Beng en tal van slimme oplossingen zorgen voor een energiezuinige en prettige plek om te wonen, te leven en te beleven. Elk appartement heeft het A+++ energielabel, de omgeving is groen en uitnodigend en fietsgebruik wordt gestimuleerd. Zo staat Nelson garant voor gezond, duurzaam en milieuvriendelijk wonen. 

Gebied in ontwikkeling

Arnhem-Zuid bruist. Het stadsdeel is volop in ontwikkeling en Nelson neemt in alle plannen een centrale plek in. De woontoren ligt aan de voet van de beroemde Mandelabrug, dicht bij de Rijn, de binnenstad en NS Station Arnhem Centraal. Vanuit de appartementen kijken de toekomstige bewoners straks uit over Stadsblokken-Meinerswijk dat de komende jaren een geweldig woon-werk en recreatiegebied wordt met internationale allure.

Inschrijven als belangstellende

Op de website van Nelson is meer te lezen over de appartementen en de plannen. Daar kunnen belangstellenden zich ook inschrijven. De start verkoop staat gepland voor het vierde kwartaal van 2022. www.woneninNelson.nl