Waar ga je heen. (foto: Theater aan de Lijn)
Waar ga je heen. (foto: Theater aan de Lijn) Foto: Theater aan de Lijn

Alzheimer Café in De Kik

ELST - Weet u het nog? Vorig jaar rond deze tijd was er nog Corona en mochten we maar vijftig mensen toelaten voor de prachtige theatervoorstelling over dementie in De Kik. Dat is nu gelukkig anders!

"Komende maandag 26 september treedt Theater aan de Lijn treedt opnieuw speciaal voor ons op met de voorstelling “Waar ga je heen?”. Die vertelt het verhaal van Wim en Mia. Mia krijgt last van haar geheugen en blijkt dementie te hebben. Een mooie ontroerende voorstelling waarvoor we u van harte uitnodigen."

Acteurs Ilse Roelofsen en Peter Paul Hattinga  zijn inmiddels goede bekenden van het Alzheimer Café. "We zijn dan ook erg blij dat zij weer naar Elst willen komen! Inwoners met (beginnende) dementie en hun familieleden en/of mantelzorgers zijn van harte welkom om de voorstelling bij te wonen. Ook (zorg)professionals en andere belangstellenden nodigen wij graag uit."

De voorstelling is gratis door een donatie van Overbetuwe Doet! De voorstelling is maandag 26 september om 19.45 uur (inloop vanaf 19.00, einde 21.00 uur). Theater De Kik: Dorpsstraat 39 Elst (parkeren op Land van Tap)

"Graag vooraf aanmelden door een e-mail te sturen naar: alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl. Wilt u meer weten over het Alzheimer Café Overbetuwe? Kijk dan eens op www.alzheimer-nederland.nl en zoek op Overbetuwe."