Afbeelding
Foto:

Hoera, juf Babs zit deze maand 25 jaar in het vak!

ELST - In 1997 studeerde zij af aan de Dansacademie Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Met veel passie geeft zij les aan haar leerlingen en ondertussen wordt zij ondersteunt door een team docenten met dezelfde passie.

Bij Babs Balletschool kunnen dansleerlingen door groeien van peuter- kleuterballet, tot klassiek en spitzen dans. ‘Heel bijzonder, je ziet de leerlingen groeien en vooruitgaan. Sommige heb ik al zo lang op les dat inmiddels hun kinderen ook naar ballet komen. Dat schept een hechte band.

Aankomend seizoen organiseren we op 1 juli een grote voorstelling in de schouwburg van Arnhem. Daar kijken we naar uit en voelt een beetje als een traktatie voor iedereen.

Het moeilijke aan het vak is leerlingen uitleggen dat niet alles vanzelf gaat en dat ze moeten oefenen, maar het mooie is dat mensen hun grenzen durven gaan verleggen en je hun vertrouwen ziet groeien. Ballet is een mooie basis voor alle dans en ik blijf het doen zolang ik maar kan.’ Voor info: www.babsballetschool.nl.

'Ik heb via Instagram ook nog een leuke challenges georganiseerd voor (oud) leerlingen om hun oudste balletfoto/herinnering te delen met mij.'