Afbeelding
Foto:

Dierenspeciaalzaak Het Molentje 35 jaar!

ELST - Wat in 1987 begon met alleen Dierenspeciaalzaak Het Molentje, groeide uit tot een samenwerking tussen dierenwinkel, dierenartspraktijk, honden- en kattentrimsalon; een compleet gezondheidscentrum voor dieren waar de liefde voor het dier voorop staat!

"35 jaar Dierenspeciaalzaak Het Molentje moet gevierd worden en daarom gaan wij op zondag 25 september van 12:00 tot 17:00 uur open! Het volgende staat die middag op het programma: een dierenfotograaf, een proeverij voor hond en kat én een demonstratie ‘speuren met je hond’ door SAR Overbetuwe. 

Ingrid van Happy Paws hondenmassage kan je die dag alles vertellen over hondenmassage! Heb je vragen over het gedrag van je hond dan kun je terecht bij Colette van Hond en Co. Hilda van Natuurpraktijk Arnhem geeft uitleg over Quantum resonantiemetingen. 

De dames van Cat-Ness en Care by Carmen staan voor u klaar om advies te geven over de vachtverzorging van kat en konijn. Om 13:00 en 16:00 uur wordt er een presentatie over raskatten gegeven en om 15:00 uur is er een demo over Quantum resonantiemeting voor de hond. Tevens zal er een loterij plaatsvinden waarvan de opbrengst naar vogelstichting Hope for Wings gaat. De hoofdprijs van de loterij is een fotosessie van je huisdier. Als klap op de vuurpijl is er de Alleskunner voor de hond: er zal een leuk parcours worden uitgezet waar je met je hond aan deel kunt nemen. Wees niet getreurd bij de Alleskunner is het altijd prijs! 

Ons team verwelkomt je van harte bij Het Molentje op de Valburgseweg 68 in Elst!