KBO Elst Overbetuwe naar het Joods Museum in Amsterdam

OVERBETUWE - Op dinsdag 30 augustus gaat een groep leden van de KBO Elst Overbetuwe een bezoek brengen aan het Joodsmuseum in Amsterdam. Door gebruik te maken van de stichting Museum Plus Bus is dit mogelijk. In totaal kunnen er 45 personen van 70 jaar en ouder hiervan gebruik maken. Er zijn nog dertien plaatsen beschikbaar. De aanmeldingen worden verwerkt op datum aangenomen. 

Deze dagtocht is geheel gratis, reis en entree is voor rekening van de stichting. Alleen de lunchkosten รก 12,30 euro is voor rekening van de deelnemers. Het vertrek is vanaf de wooncentrum Wrevershove aan de Grote Molenstraat in Elst. De bus staat er om 08.00 uur en vertrekt (zorg dat u op tijd aanwezig bent) om 08.30 uur naar Amsterdam.
In het museum worden wij door gidsen ontvangen en beginnen eerst met een kopje koffie/thee. Daarna is er een rondleiding van een uur om vervolgens gezamenlijk te lunchen. Daarna ie er nog de mogelijkheid om een uur op eigen gelegenheid het museum te bezoeken. De bus staat om 14.00 uur klaar en vertrekt om 14.30 uur weer richting Elst. Omstreeks 16.15 uur zijn wij dan weer op de opstapplaats van wooncentrum Wervershove.

Aanmelden: tot en met 15 augustus bij de secretaris Ger Daam. Telefoon: 0481 373844 of mail: gdaam@hetnet.nl. De lunchkosten dienen vooraf betaald te worden. Voor meer informatie kan men met Ger Daam contact opnemen.