Geslaagden Reddingsbrigade EZZ. (foto: M.Venecourt)
Geslaagden Reddingsbrigade EZZ. (foto: M.Venecourt) Foto: M. Venecourt

Reddingsbrigade EZZ:

achttien geslaagden!

ZETTEN -  Bekend dat de gemeente Overbetuwe een Reddingsbrigade heeft? Reddingsbrigade Excelsior Zwemmen Zetten! Op 22 juni konden de jeugdleden van Reddingsbrigade EZZ na twee jaar coronaperikelen eindelijk afzwemmen voor hun diploma.

Achttien leden wisten hun diploma te behalen in de diverse onderdelen zoals Junior redder 4, Zwemmend redder  1&4 en Lifesaver1. Wat zijn wij ongelofelijk trots op deze kanjers voor hun doorzettingsvermogen.

Denk jij dat wil ik? Dat is vet cool! Ben jij al in het bezit van een zwemdiploma? Een enthousiast team van instructeurs geeft de kinderen op een leuke en speelse manier les in het zwemmend redden. De kinderen leren de vaardigheden van het zwemmend redden, maar er wordt ook aandacht besteed aan het opbouwen van de conditie en het verbeteren van de zwemslagen. Daarnaast worden er ook nieuwe zwemslagen aangeleerd, en je leert pas echt goed zwemmen door het te blijven doen.

Ben jij de nieuwe LIfeguard in spé? Meld je dan gauw aan voor drie gratis proeflessen! "Wij trainen elke vrijdagavond van 18.00-19.00 uur. Kom gerust een keertje kijken. Stuur een mailtje naar secretarisezz@live.nl.
De eerste drie nieuw aangemelde leden ontvangen bovendien nog een een gave zwemtas van de Reddingsbrigade EZZ. (Een andere zwemtak willen uitproberen kan natuurlijk ook bij Zwemvereniging Excelcior Zetten).