De heren van de Ommelanden treden op voor de gasten van de dinnershow 2022
De heren van de Ommelanden treden op voor de gasten van de dinnershow 2022 Foto: Hester van Aalst

Eerste dinnershow stichting

Ontmoeten en Verbinden Elst groot succes

ELST - Het bestuur van stichting Ontmoeten en Verbinden Elst kijkt zeer tevreden terug op twee geslaagde dinnershows op 15 en 16 juni. De dinnershow is een nieuwe activiteit en vervangt de Dagtocht Ouderen Elst. Het is een entertainmentshow met lokale artiesten, lekker eten en drinken en nog veel meer in het Wapen van Elst voor de ouderen in Elst en omstreken.

Op beide avonden werden de ruim honderd gasten ontvangen door Diederick Druk, de huislakei. Met al zijn charme en gulle lach verwelkomde hij een ieder. Gedurende de show werden er foto's gemaakt. De foto's, mede mogelijk gemaakt door John Macleane, Jumbo supermarkten, kunnen de gasten medio juli ophalen in de huiskamer van Elst (info hierover volgt nog).
Na het welkomswoord door de voorzitter Hester van Aalst kon de avond beginnen. Henkie, al jarenlang trouwe bezoeker van de huiskamer van Elst, bracht twee van zijn bekende nummers ten gehore. De sfeer zat er gelijk al goed in: er werd ingehaakt, meegezongen en gedanst. Tijdens het zeer goed verzorgde eten, klonken de klanken van de accordeon van Jacques Schuiling en na het hoofdgerecht trad het shantykoor van de 'heren van de Ommelanden' nog op met een medley van zeemansliederen.

Veel te vroeg kwam er een eind aan twee gezellige avonden. Alle gasten gingen zeer tevreden en met een grote lach op hun gezicht de deur uit. De eerste dinnershows waren een groot succes. Voor volgend jaar zijn de data al vastgelegd, te weten: 7 en 8 juni 2023. Grote dank gaat uit naar iedereen die deze dinnershows mede mogelijk hebben gemaakt.

Huiskamer van Elst is elke donderdag open van 10.00-12.00 uur aan Kokkeland 17 in Elst.