Afbeelding
Foto:

Maak gratis kennis met het beweegprogramma In Balans

Zelfstandig en zeker op de been

ELST - Wilt u graag zelfstandig de dagelijkse dingen blijven doen wanneer u ouder wordt? Zoals de boodschappen of bezoekjes brengen aan familie. Kom dan naar de gratis proefles In Balans op dinsdag 12 juli.

Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf. Met het beweegprogramma In Balans kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht, evenwicht en conditie bereiken. De kans dat u valt wordt daarmee kleiner.
In Balans is een groepscursus gegeven door een speciaal getrainde fysio- en oefentherapeut. Er is aandacht voor balans, het contact met de grond en het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Tijdens deze cursus leert u niet hoe te vallen. Wel leert u om in balans te blijven en hoe u steviger op de benen staat.
Onlangs is deze cursus in Elst afgerond. De deelnemers ervaarden de cursus als leerzaam, voelden zich zekerder en zijn minder angstig om te vallen.

Ook benieuwd? Kom dan naar de vrijblijvende proefles op dinsdag 12 juli van 13:00 tot 14:00 op de Platinaweg 15 te Elst. Tevens start in september een nieuwe cursus ‘In Balans’. Voor meer informatie of om u aan te melden voor de proefles of de cursus, neem contact op:

Fysiotherapie de Aam: laura.vansuilichem@fysiotherapiedeaam.nl of telnr. (0481) 459 997.
Oefentherapie Elst: leonie@oefentherapie-elst.nl.